Cazul "valiza cu bani" de la Cluj a fost amânat

Membrii Comisiei de Apel a Federaţiei Române de Fotbal (FRF) au amânat, miercuri, luarea unei decizii în cazul "valiza cu bani" de la Cluj pentru ziua de luni, 23 iunie, după ce i-au audiat pe jucătorii Dorin Goga, Petre Marin şi pe preşedintele clubului Universitatea Cluj, Anton Doboş.

42 afișări
Imaginea articolului Cazul "valiza cu bani" de la Cluj a fost amânat

Cazul "valiza cu bani" de la Cluj a fost amânat (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

"S-a amânat. Decizia se va da pe data de 23 iunie. M-au întrebat de declaraţiile pe care le-am dat la Comisia de Disciplină, mi-am menţinut declaraţiile. Nu am nimic de ascuns, am spus adevărul. Eu sper şi am încredere pentru că nu am greşit cu nimic şi sper să se rezolve favorabil", a spus Petre Marin.

Echipa Steaua a fost penalizată cu şapte puncte de Comisia de Disciplină a FRF, în urma scandalului "valiza cu bani", de la meciul cu Universitatea Cluj, din ultima etapă a Ligii I, ediţia 2007/2008.

De asemenea, finanţatorul Gigi Becali şi preşedintele clubului Universitatea Cluj, Anton Doboş, au fost suspendaţi timp de doi ani şi li s-a interzis accesul pe orice stadion pe aceeaşi perioadă, precum şi o amendă de 200.000 de lei. Totodată, jucătorii Petre Marin şi Gigel Coman au fost suspendaţi câte şase luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici