CCA caută arbitri în Italia, Spania şi Ucraina pentru derbiul Steaua-Dinamo

Preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că a început demersurile pentru a găsi o brigadă de arbitri în Italia, Spania sau Ucraina pentru derbiul dintre Steaua şi Dinamo, din cadrul etapei a V-a a Ligii I.

20 afișări
Imaginea articolului CCA caută arbitri în Italia, Spania şi Ucraina pentru derbiul Steaua-Dinamo

CCA caută arbitri în Italia, Spania şi Ucraina pentru derbiul Steaua-Dinamo (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Steaua şi Dinamo alături de alte cluburi din Liga I au făcut în primă fază demersuri către Comitetul Executiv prin care solicitau arbitri străini. Membrii Comitetului Executiv au aprobat solicitarea, cu amendamentul ca acele cluburi să împrospăteze solicitarea cu cel puţin 7 zile înaintea partidei. Şi trebuie ca ambele cluburi să fie de acord. Am primit o adresă de la Dinamo încă de vineri şi de la Steaua am primit astăzi. Noi am făcut demersuri pentru a găsi o brigadă de arbitri din Italia, Spania şi Ucraina. Deocamdată doar Steaua şi Dinamo au solicitat arbitri străini", a declarat Avram.

Oficialul CCA spune că Steaua va plăti în totalitate costurile cu deplasarea arbitrilor străini, dar şi baremurile stabilite la nivelul unor meciuri internaţionale. "Toate cheltuielile vor fi suportate de către clubul organizator şi diferă în funcţie de ţara de unde vine brigada de arbitri. Baremurile însă sunt aceleaşi, e vorba de baremul internaţional la nivelul competiţiilor organizate de UEFA", a mai spus Avram.

Partida Steaua-Dinamo, din cadrul etapei a V-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 21.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici