CCA: Delegarea lui Alexandru Tudor a fost făcută fără consultarea cluburilor Dinamo şi Steaua

Comisia Centrală a Arbitrilor a anunţat, luni, printr-un comunicat postat pe site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal, că delegarea arbitrului Alexandru Tudor la partida Dinamo - Steaua, contând pentru etapa a XXII-a a Ligii I, a fost decisă fără consultarea celor două cluburi.

15 afișări
Imaginea articolului CCA: Delegarea lui Alexandru Tudor a fost făcută fără consultarea cluburilor Dinamo şi Steaua

CCA: Delegarea lui Alexandru Tudor a fost făcută fără consultarea cluburilor Dinamo şi Steaua (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

"Stabilirea brigăzilor pentru meciurile din cadrul etapei a XXII-a a fost efectuată de-abia azi, după ce CCA a analizat prestaţiile arbitrilor şi arbitrilor asistenţi la meciurile disputate în etapa a XXI-a. În ceea ce priveşte arbitrul partidei Dinamo - Steaua, existau două opţiuni: Alexandru Tudor sau Alexandru Deaconu. În cele din urmă, Biroul Executiv al CCA a decis - fără a se fi consultat cu cele două grupări sau cu alte persoane din afara sa - să încredinţeze acest meci brigăzii care a oficiat în Liga Europa, adică Alexandru Tudor, Cristian Nica şi Aurel Oniţă. În atare condiţii, respingem ca nefondate toate declaraţiile, în primul rând ale conducătorilor cluburilor implicate, care au acreditat ideea că delegarea brigăzii mai sus amintite ar avea la bază alte considerente decât cele expuse", se arată în comunicatul CCA.

Gigi Becali a precizat că a avut o înţelegere cu preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, ca partida dintre cele două echipe să fie arbitrată de Alexandru Tudor. "Borcea a spus, ca să nu avem discuţii, «Cine e cel mai corect arbitru? De care suntem siguri de corectitudinea lui? Tudor». Tudor a mai greşit, dar măcar dacă greşeşte, o face pentru că vrea Dumnezeu. Măcar să fiu cu conştiinţa împăcată că nu m-a furat nimeni. Şi i-am spus: «Băi finule, hai să-l luăm pe Tudor». El mi-a transmis să scriu hârtie la CCA şi el e de acord, o semnează. Deci, mi-a zis să-mi aleg eu. Eu ziceam ori de Tudor ori de băiatul lui Avram (n.r. - Marius Avram). Eu l-am ales pe Tudor. A greşit şi el dar n-a făcut nimic voit", a menţionat el.

Partida Dinamo Bucureşti - Steaua Bucureşti, din etapa a XXII-a a Ligii I, se va disputa miercuri, de la ora 20.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici