Ce a făcut Kobe Bryant în dimineaţa zilei în care a murit din cauza accidentului de elicopter

Duminică, 26 ianuarie, legendarul baschetbalist Kobe Bryant (41 de ani), fiica sa, Gianna (13 ani), şi alte şapte persoane au murit într-un accident de elicopter. Publicaţia spaniolă Marca a scris despre ultimele acţiuni ale fostului sportiv în dimineaţa zilei în care a avut loc tragedia.

1850 afișări
Imaginea articolului Ce a făcut Kobe Bryant în dimineaţa zilei în care a murit din cauza accidentului de elicopter

Ce a făcut Kobe Bryant în dimineaţa zilei în care a murit din cauza accidentului de elicopter

Kobe Bryant ar fi fost la biserică şi s-ar fi rugat dumincă dimineaţa. Mai concret, legendarul jucător al echipei Los Angeles Lakers a mers la Biserica Catolică "Nuestra Señora Reina de los Ángeles", în Newport Beach. Preotul Steve Sallot a declarat că Bryant a fost la biserică înaintea începerii slujbei de la ora 7 dimineaţa.

"Ne-am dat mâna, am văzut că s-a împărtăşit, pentru că avea pe frunte apă sfântă. Era cu siguranţă un om credincios", a spus preotul, potrivit CNN.

De asemenea, episcopul Timothy Freyer a dezvăluit anumite secrete ale lui Kobe Bryant, referitor la credinţa acestuia: "Venea des la slujbe şi stătea în partea cealaltă a bisericii pentru că nu voia ca prezenţa lui acolo să distragă atenţia oamenilor".

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici