Ce arbitri vor conduce de la centru meciurile Stelei şi Rapidului din Liga Europa

UEFA a delegat arbitri din Ucraina şi Germania la meciurile pe care echipele Steaua şi Rapid le vor disputa, joi, în manşa secundă a turului trei preliminar al Ligii Europa, informează site-ul oficial al forului european.

77 afișări
Imaginea articolului Ce arbitri vor conduce de la centru meciurile Stelei şi Rapidului din Liga Europa

Ce arbitri vor conduce de la centru meciurile Stelei şi Rapidului din Liga Europa (Imagine: Marius Cristescu/Mediafax Foto)

Ucraineanul Evghen Aranovski va conduce la centru meciul retur dintre formaţiile Spartak Trnava şi Steaua Bucureşti, care se va disputa de la ora 20.30. În tur, slovacii s-au impus la Bucureşti, cu scorul de 1-0.

Germanul Felix Zwayer va arbitra partida retur dintre echipele Rapid Bucureşti şi SC Heerenveen, care va avea loc pe Arena Naţională, de la ora 21.30. În tur, olandezii au învins, pe teren propriu, cu scorul de 4-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici