"Ce pedală apăs cel mai des cu piciorul!?". Interviu-fulger cu Vlad Stănescu, pilot de drift. Cel mai important sfat pentru cei care vor să-şi pună maşina "de-a latu'"

Născut în Medgidia şi crescut în Târgu Jiu, Vlad Stănescu şi-a dezvoltat pasiunea pentru drift în Bucureşti. Absolvent de Management după ce a cochetat cu Arhitectura, Vlad, clasat pe 4 la general la ultimul campionat naţional, îşi întreţine pasiunea pentru "datul de-a latu'" de aproape un deceniu. Îşi updatează BMW-ul cu o atenţie de arheolog şi îşi investeşte fiecare bănuţ tot în dragostea sa.

451 afișări
Imaginea articolului "Ce pedală apăs cel mai des cu piciorul!?". Interviu-fulger cu Vlad Stănescu, pilot de drift. Cel mai important sfat pentru cei care vor să-şi pună maşina "de-a latu'"

"Ce pedală apăs cel mai des cu piciorul!?". Interviu-fulger cu Vlad Stănescu, pilot de drift. Cel mai important sfat pentru cei care vor să-şi pună maşina "de-a latu'"

A plătit 500 de euro pe un BMW pe care l-a modificat total, iar acum a ajuns la o investiţie totală de peste 50.000 de euro în maşina cu care concurează. "Se porneşte de la o caroserie de bază, asta e la alegere, în funcţie de gusturi. În  România, cele de BMW sunt cele mai accesibile.

O maşină de drift se modifică total, din faţă până în spate. Maşina de drift are un sistem de virare mult mai agresiv. Asta ne permite să păstrăm driftul pe traseele de derapaj. Roţile din faţă trebuie să depăşească unghiul normal de virare", spune Vlad pentru ProSport.

Pentru a prefaţa un material amplu cu tip curajos şi inventiv, ProSport vi-l prezintă pe Vlad Stănescu pe repede-înainte, în 140 de secunde.

Care e cea mai puternică maşină pe care ai condus-o?
Asta!

Cât te costă pe lună această pasiune?
E un cost estimat pe etapă, undeva la 3.000 de euro.

Maşinile sau fetele? Pe care le iubeşti mai cu patimă?
Maşinile, pentru că am o prietenă care e mereu lângă mine.

Îţi mai aduci aminte primul drift reuşit ca la carte?
Da, a fost undeva prin Suceava, în anul 2014.

Citiţi continuarea articolului pe prosport.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici