Ce spun cei de la Universitatea Craiova despre meciul crucial cu Astra

  • Universitatea Craiova mai au doar două meciuri înainte de primul titlu după 29 de ani de la campionatul câştigat cu Sorin Cârţu pe bancă.
  • Coronavirusul a trecut şi pe la ei, însă cei bolnavi sunt din staff, aşa că echipa poate cuceri trofeul pe teren.
734 afișări
Imaginea articolului Ce spun cei de la Universitatea Craiova despre meciul crucial cu Astra

Ce spun cei de la Universitatea Craiova de meciul crucial cu Astra

Totul pare să ducă spre înfruntarea finală de pe Ion Oblemenco, dintre Craiova şi CFR Cluj.

Până atunci, oltenii au o deplasare dificilă la Astra. Vor trebui să joace meciul fără căpitanul Nicuşor Bancu, suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene.

„Cum stau băieţii? Stau bine. Din păcate ne-am oprit cu antrenamentele două, trei zile, dar eu zic că a fost şi bine, pentru că, oricum, am jucat mult în această perioadă. Încercăm în continuare să menţinem vie şansa, visul de a ajunge campioni, dar în acest moment trebuie să ne gândim doar la meciul cu Astra. Un meci dificil, împotriva unei echipe foarte bune”, a spus Cristiano Bergodi, antrenor Universitatea Craiova.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici