Ce spune Dumitru Dragomir despre decizia din DOSARUL TRANSFERURILOR

Dumitru Dragomir a fost întrebat despre decizia de ieri a Curţii de Apel Bucureşti în Dosarul Transferurilor de jucători în străinătate. În urma sentinţei CAB, mai mulţi oameni din fotbalul românesc, printre care Ioan şi Victor Becali, Gică Popescu, Mihai Stoica şi George Copos au primit condamnări.

422 afișări
Imaginea articolului Ce spune Dumitru Dragomir despre decizia din DOSARUL TRANSFERURILOR

Dumitru Dragomir (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

În ceea ce priveşte decizia Curţii de Apel Bucureşti, care a decis, luni, pedepse cu închisoare pentru Ioan Becali, Victor Becali, George Copos, Mihai Stoica, Jean Pădureanu, Cristi Borcea, Gigi Neţoiu şi Gheorghe Popescu în Dosarul Transferurilor, Dumitru Dragomir a afirmat că nu doreşte să comenteze înainte de o hotărâre definitivă şi irevocabilă a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

"Eu nu am avut ce să le reproşez multor oameni de acolo care au ţinut fotbalul în viaţă prin banii aduşi în ţară. Nu este o problemă care este terminată ca să putem discuta", a menţionat Dragomir.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici