Ce spune selecţionerul Ucrainei după înfrângerea împotriva României: "nimeni nu se aştepta la acest rezultat"

Selecţionerul Ucrainei, Serhii Rebrov, a declarat că înfrângerea cu 3-0 suferită de echipa sa, luni, în meciul de debut la Euro 2024, împotriva României, a fost un rezultat la care "nimeni nu se aştepta".

Urmărește
2447 afișări
Imaginea articolului Ce spune selecţionerul Ucrainei după înfrângerea împotriva României: "nimeni nu se aştepta la acest rezultat"

"Din păcate, nimeni nu se aştepta la acest rezultat", a declarat Rebrov, care a condus Ucraina la al patrulea Campionat European consecutiv, în ciuda războiului împotriva Rusiei.

"Jucătorii simt că nu au făcut suficient. Înainte de meci le-am spus că reprezentăm o ţară mare şi puternică care luptă de mai bine de doi ani pentru libertatea noastră. Astăzi nu ne-am descurcat suficient de bine, de aceea jucătorii le cer iertare fanilor. Trebuie să arătăm cealaltă Ucraina pentru meciul cu Slovacia. Cu toţii avem emoţii. Toată lumea este nemulţumită. Dacă nu ne arătăm maximul... atunci va fi foarte dificil. Nu contează cine este favorit, fotbalul este despre ceea ce arăţi în acea zi. Astăzi nu am arătat nivelul nostru", a adăugat selecţionerul Ucrainei.

Echipa naţională de fotbal a României a învins luni la Munchen reprezentativa Ucrainei, în primul meci de la Campionatul european de fotbal din Germania. Tricolorii au făcut un meci tactic perfect gândit de Edward Iordănescu, s-au impus cu 3-0 (1-0) şi conduc pentru moment în Grupa E.

România a izbutit să deschidă scorul în minutul 29, prin Nicolae Stanciu, cu un şut bine plasat, aproape de vinclul porţii, din marginea careului.

În minutul 53, Răzvan Marin a profitat de o minge respinsă şi şi-a încercat norocul cu un şut de la distanţă, care a nimerit plasa porţii lui Lunin, ducând scorul la 2-0.

Denis Drăguş s-a aflat la locul potrivit, în faţa porţii adverse, unde a pus latul pentru pasa lui Man, care a destabilizat apărarea Ucrainei, România marcând în minutul 57 golul de 3-0, gol validat după o analiză VAR.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici