Ce spune Stere Halep despre starea de sănătate a Simonei/ Darren Cahill a revenit lângă campioana de la Wimbledon: „Este nelipsit de lângă ea”

Stere Halep, tatăl Simonei Halep, a fost prezent la meciul Concodia - Farul 2-1, la Chiajna, şi la finalul partidei a vorbit despre situaţia medicală în care se află fiica sa. Fostul lider mondial s-a plâns de dureri la tendonul lui Ahile după turneul de la Toronto, abandonat în faza sferturilor.

2859 afișări
Imaginea articolului Ce spune Stere Halep despre starea de sănătate a Simonei/ Darren Cahill a revenit lângă campioana de la Wimbledon: „Este nelipsit de lângă ea”

Stere Halep: Simona e bine, deşi tendonul necesită repaus mai lung decât trebuie

Tatăl Simonei spune că fiica sa are nevoie de o pauză mai lungă pentru a se recupera complet.

"Simona e bine, deşi tendonul necesită repaus mai lung decât trebuie, dar nu se întâmplă nimic, doar că trebuie să joace pe fond de durere şi vă daţi seama că e mai greu de controlat. Simona întotdeauna vrea să facă cât mai mult şi mai bine în tenis, dar ştiţi cum e, şi ea este om, şi ea are durerile ei, are şi ea temperamentul ei, sunt multe lucruri care afectează câteodată foarte mult performanţa", a spus Stere Halep, după meciului Concordia - Farul 2-1, de duminică, conform DigiSport.

Stere Halep a vorbit şi despre revenirea lui Darren Cahill lângă Simona: "Eee, păi este nelipsit de lângă ea, vă daţi seama, că daca era lângă ea... Normal, ştiţi cum e, când te împaci cu cineva întotdeauna trebuie să-i ceri ajutorul, sfaturile sunt întotdeauna mai bune", a adăugat tatăl campioanei de la Wimbledon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici