Ce transferuri pregăteşte echipa de handbal feminin CSM Bucureşti

Nora Mork şi Carmen Martin sunt cele două mari transferuri pregătite de CSM Bucureşti pentru sezonul următor, anunţă ziarul L’Equipe. Totodată, antrenorul echipei Metz, Emmanuel Mayonnade, a refuzat oferta campioanei României.

1699 afișări
Imaginea articolului Ce transferuri pregăteşte echipa de handbal feminin CSM Bucureşti

Transferurile pregătite de echipa de handbal feminin CSM Bucureşti

Crina Pintea şi-ar fi dat acordul pentru a se transfera din vară în Capitala României, iar Melinda Geiger şi-a reziliat contractul cu Sifok şi şi-a anunţat retragerea din activitate. CSM Bucureşti are ambiţii mari şi pentru sezonul următor, iar asta reiese din achiziţiile pe care doreşte să le facă. Până acum, se ştie oficial că vor pleca Mehmedovic şi Radicevic. Neoficial, sunt şanse mari ca Hagman şi Kurtovic să nu mai continue din vară cu campioana României. Nu sunt excluse alte 2-3 despărţiri la vară. Rămân pe loc însă Cristina Neagu, Andrea Lekic, Elizabeth Omoregie, Dragana Cvijic, lor li se va alătura un grup important de jucătoare din naţionala României (Chiper, Dedu, Perianu, Pintea), posibil Nora Mork şi Carmen Martin, după cum susţin francezii. Ambele jucătoare sunt la final de contract şi ar urma să acopere partea dreaptă, inter, respectiv extremă.

Mork este la final de contract cu Gyor. Handbalista norvegiană şi Crina Pintea sunt singurele jucătoare din lot aflate la final de contract cu echipa maghiară şi despre care oficialii campioanei Europei nu au anunţat nimic. Despăţirea de Nycke Groot a fost oficializată, iar cu Anita Gorbicz a fost prelungit contractul. Nora Mork ar urma să vină la Bucureşti alături de Crina Pintea. Sunt informaţii conform cărora cel mai bun pivot de la Euro şi-ar fi dat acordul să vină la CSM Bucureşti.

Carmen Martin ar urma să revină la CSM Bucureşti după 2 ani petrecuţi la Nice. Extrema dreaptă a cucerit Liga Campionilor cu echipa bucureşteană în urmă cu 3 ani. Rămâne de văzut în următoarele zile dacă toate aceste informaţii vor fi confirmate sau infirmate de club.

În ceea ce priveşte antrenorul, CSM Bucureşti încă nu a ajuns la un răspuns final. Emmanuel Mayonnade, aflat în fruntea listei în aceste zile, a refuzat campioana României. El a acceptat oferta de a antrena naţionala Olandei şi foarte probabil îşi va prelungi contractul cu Metz.

În fine, Melinda Geiger şi-a reziliat contractul cu Siofok azi, anunţă clubul maghiar: „Siófok KC a reziliat contractul cu Melinda Geiger de comun acord. Jucătoarea Echipa naţionalei României de 31 de ani plănuise iniţial să se retragă la sfârşitul acestui sezon, dar din motive personale a decis să facă acest lucru cu patru luni mai devreme. SKC îi recunoscătoare Melindei pentru contribuţia avută şi îi doreşte un mare succes în viitor”. Melinda Geiger devenise una dintre jucătoarele cu mare experienţă la echipa naţională, după ce a evoluat, printre altele, la cinci ediţii ale Campionatelor Europene. Ea a făcut parte din echipele care au cucerit medaliile de bronz la Euro 2010 şi Mondialul din 2015.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici