Ceahlăul Piatra Neamţ - FC Timişoara, scor 1-1, în Liga I

Formaţia Ceahlăul Piatra Neamţ a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 1-1 (0-0), în faţa echipei FC Timişoara, într-o partidă contând pentru etapa a XXVII-a a Ligii I.

18 afișări
Imaginea articolului Ceahlăul Piatra Neamţ - FC Timişoara, scor 1-1, în Liga I

Ceahlăul Piatra Neamţ - FC Timişoara, scor 1-1, în Liga I

Golurile au fost marcate de Viţelaru '87, pentru gazde, respectiv Mansour '63, pentru gazde.

0-1: Viladsen a respins în faţă un şut de la marginea careului, a salvat din faţa lui Chiacu însă balonul a ajuns la Mansour, care a reluat, cu latul, în colţul din stânga.

1-1: Bădescu a executat o lovitură liberă de la aproximativ 22 de metri, balonul a lovit transversala şi a ajuns la Viţelaru care a şutat din nou de la aproximativ 6 metri, iar Pantilimon a încercat să prindă mingea, dar l-a lovit în mână şi a intrat în plasă.

Ceahlăul: 22. Villadsen - 13. Bărcăuan, 24. Forminte, 17. Viţelaru, 20. Ambourouet - 5. Stevici, 6. Achim - 7. Cebotaru (25. Ibrahim '79), 15. Bădescu, 21. Velkoski (16. Jeremici '46)-19. Mulisa (9. Edson). Antrenor: Zoran Filipovici.

FC Timişoara: 29. Pantilimon - 2. Bonfim, 28. Cisovsky, 26. Mera, 3. Sepsi - 26. Chiacu (55. Bourceanu '67), 10. Kozak (11. Mansour '62), 5. Alexa, 9. Cociş (34. Contra '46) - 17. Magera, 21. Goga. Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.

Cartonaşe galbene: Contra '79, Boruceanu '88, Mera '89.

Arbitri: Victor Berbecaru (central) - Victor Iulian Radu, Octavian Şovre (asistenţi - Romulus Pop (rezervă).

Observatori: Mircea Dancu, Stan Prodan.

Supervizor: Dumitru Mihalache.

La partidă au asistat aproximativ 4.000 de spectatori, printre care şi un grup de aproximativ 50 de suporteri ai echipei FC Timişoara.

În minutul 12 preşedintele CA al clubului Ceahlăul, Viorel Măstăcăneanu, a coborât de la tribuna VIP în spatele băncii de rezerve, de unde a cerut antrenorului secund Costel Ilie şi directorului executiv Ioan Mironaş să scoată echipa de pe teren: "Ieşiţi afară acum, nu vedeţi că ăştia ne fură", însă cei doi au refuzat să îndeplinească cererea acestuia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici