Ceahlăul Piatra Neamţ - Gaz Metan Mediaş, scor 2-0

Formaţia Ceahlăul Piatra Neamţ a obţinut, sâmbătă, prima victotie în sezonul 2009/2010 al Ligii I, după ce s-a impus, cu scorul de 2-0 (1-0), în deplasare, în faţa echipei Gaz Metan Mediaş.

15 afișări
Imaginea articolului Ceahlăul Piatra Neamţ - Gaz Metan Mediaş, scor 2-0

Ceahlăul Piatra Neamţ - Gaz Metan Mediaş, scor 2-0 (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

Golurile au fost marcate de Fabron '44 şi Gafiţa '87.

Min. 4: Eric a şutat de la aproximativ 25 de metri, balonul a fost deviat de unul dintre fundaşii echipei Ceahlăul, însă portarul Roheţki a reţinut în ultimă instanţă.

Min. 25: Arbitrul Alexandru Tudor a întrerupt partida pentru a acorda jucătorilor o pauză de hidratare.

Min. 39: Ionuţ Bădescu a pătruns în careu şi l-a învins pe Vâtcă, cu un şut la colţul lung, dar Nohai, fost jucător al Ceahlăului, a respins de pe linia porţii.

0-1: Cebotaru a centrat de pe partea stângă şi Fabron de Oliveira a reluat balonul cu capul, de la aproximativ 10 metri, în plasa porţii lui Cosmin Vâtcă, reuşind să marcheze primul gol al echipei Ceahlăul Piatra Neamţ în acest sezon.

Min. 45+1: Vâtcă a respins un balon şutat de Fabron care a ajuns la Doicaru şi jucătorul de la Ceahlăul a reluat, din cădere, în bara transversală.

Min. 69: Bud i-a pasat lui Dudiţă pe culoar, a pătruns în careu şi a încercat să-l dribleze pe Roheţki, dar şi-a prelungit prea mult balonul.

Min. 72: Fabron a scăpat singur cu portarul, însă Vâtcă a ieşit la aproximativ 25 de metri de poartă şi l-a blocat pe atacantul brazilian, fază la care asistentul Adrian Vidan a alunecat, spre amuzamentul celor din tribună.

Min. 73: Arbitrul Alexandru Tudor a întrerupt partida pentru a acorda jucătorilor a doua pauză de hidratare.

0-2: Gafiţa a dejucat jocul la ofsaid al defensivei grupării medieşene şi a marcat cu un şut pe jos, în stânga portarului Vâtcă.

Gaz Metan: 82. Vâtcă - 20. Nohai, 25. Z. Markovici (19. Lazăr '43), 15. Hoban - 7. Kubala, 21. Todea - 17. Dudiţă, 27. Eric (5. A. Munteanu '66), 22. Pârvulescu - 10. Bud, 77. Silvăşan 14. Sabou '70). Antrenor: Cristian Pustai.

Ceahlăul: 12. Roheţki - 2. Burlacu, 24. Forminte, 5. Ichim, 8. Barna - 7. Cebotaru (11. Tudosă '90), 6. Achim, 13. Onciu, 15. Bădescu - 9. R. Doicaru (14. Gafiţa '67) 19. Fabron (21. Ferariu '81). Antrenor: Florin Marin.

Cartonaşe galbene: Todea '17 / Burlacu '30, Achim '62, Gafiţa '68, Fabron '75, Bădescu '82.

Arbitri: Alexandru Tudor (central) - Adrian Vidan, Bogdan Velicu (asistenţi) - Corel Făniţă (rezervă).

Observatori: Nicolae Grigorescu, Daniel Gherasim.

Înaintea partidei, antrenorul Cristian Pustai a primit trofeul Fair-Play, acordat de federaţia română, pentru sezonul precedent, cupa fiindu-i înmânată de fostul portar al echipei Steaua, Daniel Gherasim, delegat ca observator la acest meci.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici