Ceahlăul Piatra Neamţ - Internaţional Curtea de Argeş, scor 2-2

Formaţia Ceahlăul Piatra Neamţ a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-2 (1-1), în faţa echipei Internaţional Curtea de Argeş, într-o partidă contând pentru etapa a XV-a a Ligii I.

22 afișări
Imaginea articolului Ceahlăul Piatra Neamţ - Internaţional Curtea de Argeş, scor 2-2

Ceahlăul Piatra Neamţ - Internaţional Curtea de Argeş, scor 2-2 (Imagine: Mediafax Foto)

Golurile au fost marcate de Ferariu '17, Cebotaru '80, pentru gazde, respectiv Cătălin Lazăr '2, Voiculeţ' 89, pentru formaţia oaspete.

0-1: Cătălin Lazăr a deschis scorul cu un şut la colţul lung, de la aproximativ 10-11 metri, lateral dreapta.

1-1: Ferariu a executat o lovitură liberă, de la aproximativ 17 metri, în vinclul porţii lui Marius Popa, balonul lovind transversala înainte de a intra în plasă.

2-1: Cebotaru a rămas singur cu portarul şi a înscris cu şut în dreapta portarului, în urma unei acţiuni prelungite de atac.

2-2: Voiculeţ a restabilit egalitatea cu un şut pe jos, de la aproximativ 18 metri, la colţul lung al porţii lui Roheţki.

Imediat după gol, Ceahlăul Piatra Neamţ a rămas în inferioritate numerică, după ce arbitrul Augustus Constantin l-a eliminat pe Viţelaru pentru lovirea unui adversar.

Ceahlăul: 12. Roheţki - 2. Burlacu, 21. Ferariu, 17. Viţelaru, 8. Barna - 15. Bădescu, 6. Achim, 7. Cebotaru, 20. Rudison (26. Prodan '74) - 25. Ibrahim, 9. Doicaru (14. Gafiţa '46, 4. Rotaru '85). Antrenor: Gheorghe Mulţescu.

International: 12. Popa - 6. D Matei (30. D. Stan '81), 3. Viera, 25. Neagu, 29. Raţiu - 10. C. Lazăr (9. Itu '62), 28. Menassel (26. Abiodun '75), 14. Voiculeţ, 8. Vezan, 24. Frăsineanu - 19. Zăgrean. Antrenor: Ştefan Stoica.

Cartonaşe galbene: Ibrahim '63, Burlacu '67 / Neagu '41, Raţiu '58.

Cartonaş roşu: Viţelaru.

Arbitri: Teodor Crăciunescu (central) - Eduard Crângaşu, Stelian Slabu (asistenţi) - Claudiu Ştefănuţi (rezervă).

Observatori: Paul Costaş, Ion Danciu.

La partidă au asistat aproximativ 3000 spectatori.

Stoica: Am revenit când nimeni nu se mai aştepta

"Nu era corect, puteam să şi pierdem, cum, de altfel, puteam să câştigăm la ultima fază a meciului. Am luptat ca echipă, am fost agresivi, nu ne-am mulţumit cu egalul aici. Contrar cursului jocului, gazdele au marcat golul doi, însă noi am revenit când nimeni nu se mai aştepta, prin golul lui Voiculeţ. E bun şi egalul, chiar dacă am avut multe ocazii clare. Ne-au lipsit mulţi jucători de viteză în acest meci. În ghinionul nostru am fost norocoşi la sfârşit", a spus Stoica.

Ştefan Stoica a precizat că lupta pentru rămânerea în prima ligă este strânsă, orice formaţie putând să retrogradeze de la locul zece. "Etapa trecută, Ceahlăul merita mai mult la Craiova şi, cu puţin noroc, putea să câştige. Pentru Ceahlăul nu s-a terminat totul, chiar şi în situaţia lor. De la locul zece în jos, toate echipele tremură. Cu două victorii legate orice echipă din subsolul clasamentului poate ieşi din zona retrogradării. Doar Braşovul se poate considera scăpată de retrogradare, restul de zece pot retrograda", a explicat tehnicianul.

Mulţescu: Nu reuşim să scăpăm de propriile noastre greşeli

"Se poate spune orice despre acest joc. Puteam să pierdem, puteam să şi îl câştigăm, pentru că am avut jocul în mână, dar lipsa de experinţă a dus la această remiză. După ce se termină turul o să spun mai multe. În prima repriză am fost surprinşi în joc de tehnicitatea adversarului şi cu presiunea exercitată de cei cinci jucători din linia de mijloc, dar ne-am surprins şi noi cu greşelile noastre de care nu scăpăm. În repriza a doua am reaşezat lucrurile printr-un sistem 4-3-3, iar pentru că nici Doicaru, nici Ibrahim nu au fost inspiraţi l-am băgat pe Gafiţa care, cu mai multă inimă, a adus mingea în faţă. La 2-1 am încercat să securizez rezultatul. Toată lumea îmi cerea să nu-l bag pe Rotaru, pentru că e lipsit de experienţă, dar a jucat fără greşeală din punctul meu de vedere", a spus Mulţescu.

Gheorghe Mulţescu i-a criticat pe jucătorii din defensivă pentru modul în care au abordat meciul. "La faza golului doi aveam trei fundaşi care se ţineau de mână în loc să-şi marcheze adversarul în zonă centrală. Lucrez cu ei la antrenament, îi aşez ca pe pioni, dar văd că nu asimilează nimic. Avem multe probleme în apărare, suntem îmbrăcaţi în frac, dar suntem în fundul gol", a precizat tehnicianul.

Antrenorul formaţiei nemţene a criticat prestaţia arbitrului Teodor Crăciunescu, spunând că a condus scandalos în prima repriză. "În cel mai rău caz îi dădea galben. Eram cu ochii pe Viţelaru la faza respectivă, însă Teo Crăciunescu e original în felul său de a arbitra. În prima repriză a arătat un arbitraj scandalos, cu multe decizii date invers. Şi la faza golului doi al oaspeţilor a greşit, nu a dat fault la Abiodun şi nici henţ pentru noi", a acuzat Mulţescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici