Cehia - România 2-2, la Fed Cup. Buzărnescu pierde şi în al doilea meci, în faţa Katerinei Siniakova

Mihaela Buzărnescu (29 WTA) a pierdut meciul 4 de simplu din partida de Fed Cup, dintre Cehia şi România. Sportiva noastră a cedat în două seturi, împotriva Katerinei Siniakova (44 WTA), după o oră şi jumătate. Scorul la general este 2-2, iar învingătoarea se va decide după partida de dublu.

828 afișări
Imaginea articolului Cehia - România 2-2, la Fed Cup. Buzărnescu pierde şi în al doilea meci, în faţa Katerinei Siniakova

Cehia - România 2-2, la Fed Cup. Buzărnescu pierde în faţa Katerinei Siniakova

Buzărnescu a cedat cu scorul de 4-6; 2-6. Sportiva din Cehia a dominat de la un capăt la celălat partida, cedând o singură dată serviciul, în debutul primului set, când românca s-a distanţat la 3-0. Ulterior, Siniakova nu a mai făcut paşi greşiţi, a reuşit două break-uri şi a închis la 4 manşa. Setul secund a mers după aceleaşi coordonate. Buzărnescu nu a putut face mare lucru pe serviciul adversarei, i-a cedat două game-uri Siniakovei, pentru ca meciul să se închidă cu 6-2.

Partida de dublu Barbora Krejcikova/ Katerina Siniakova – Irina Begu/ Monica Niculescu decide câştigătoarea confruntării Cehia – România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici