Cel mai bine plătit sportiv din lume refuză să joace de teama COVID-19. Jucătorul are un contract de peste 500 de milioane de dolari

  • Patrick Mahomes, cel mai bine plătit sportiv din lume, se teme de COVID-19
  • Jucătorul de fotbal american a semnat de curând un contract de 501 de milioane de dolari
  • Mahomes refuză să joace până nu se va simţi în siguranţă
1108 afișări
Imaginea articolului Cel mai bine plătit sportiv din lume refuză să joace de teama COVID-19. Jucătorul are un contract de peste 500 de milioane de dolari

Cel mai bine plătit sportiv din lume refuză să joace de teama COVID-19

Protocoalele adoptate de NFL (Liga Naţională de Fotbal American din Statele Unite) în vederea reluării antrenamentelor nu sunt pe placul jucătorilor. Aceştia nu se simt în siguranţă şi ameninţă că nu vor intra pe teren până la finalul anului. Patrick Mahomes, cel mai bine plătit sportiv din lume, a luat atitudine pe contul său de Twitter.
 
„Sper că NFL va lua măsurile potrivite ca noi să ne simţim protejaţi când jucăm sportul pe care îl iubim”, a fost mesajul lui Mahomes.  
 
Quarterback-ul lui Kansas City Chiefs a semnat un contract în valoare de 501 milioane de dolari, valabil până în 2031. Suma pe care o câştigă pe sezon este de peste 45 de milioane de dolari. Sezonul din NFL ar trebui să înceapă pe data de 10 septembrie. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici