Cel mai ieftin bilet la meciurile de pe teren propriu ale Universităţii Craiova va costa cinci lei

Cel mai ieftin bilet la meciurile de pe teren propriu ale Universităţii Craiova, în sezonul 2007/2008, va costa cinci lei, la peluze, acest preţ fiind valabil la toate partidele de acasă, cu excepţia celor cu Steaua, Rapid şi Dinamo, a anunţat, joi, conducerea grupării craiovene.

3 afișări
Imaginea articolului Cel mai ieftin bilet la meciurile de pe teren propriu ale Universităţii Craiova va costa cinci lei

Cel mai ieftin bilet la meciurile de pe teren propriu ale Universităţii Craiova va costa cinci lei

Preţul biletelor la peluze este la jumătate faţă de cel din sezonul trecut. Spectatorii de la tribuna a doua vor plăti 10 lei, cei de la tribuna I - 12,5 lei, iar cei de la tribuna 0 - 25 lei.

Pentru partidele cu Steaua, Rapid şi Dinamo, clubul craiovean îşi rezervă dreptul de a modifica preţul biletelor.

"Considerăm că este un campionat foarte important pentru noi şi de aceea am luat în calcul ca suporterii să fie alături de noi încă din prima etapă. Cred că este o surpriză foarte mare pentru cei de la peluză, pentru că în sezonul trecut preţul era dublu. Sperăm ca împreună cu suporterii să ne atingem obiectivele propuse", a declarat vicepreşedintele Universităţii Craiova, Lucian Mitu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici