Cel mai important eveniment de snooker din România

  • Anul acesta are loc a treia ediţie a Marius Ancuţa Classic, turneu dedicat marelui comentator Marius Ancuţa, decedat în 2018
  • Taxa de înscriere la Marius Ancuţa Classic este de 70 de lei
  • Data limită de înscriere este 16 noiembrie, iar tragerea la sorţi se face pe 17 noiembrie
501 afișări
Imaginea articolului Cel mai important eveniment de snooker din România

Cel mai important eveniment de snooker din România

Cei mai buni jucători de snooker din România vor participa şi anul acesta la Marius Ancuţa Classic (MAC), cel mai important eveniment de snooker din România.

Turneul are loc în perioada 19-22 noiembrie, iar câştigătorul primeşte 2000 de puncte în clasamentul general, un premiu în bani în valoare de 25% din fondul total de premiere şi va lua acasă trofeul Marius Ancuţa pe care îl va ţine timp de un an.

Pe lângă cei mai buni din România, la concurs vor participa şi jucători de snooker din ţări precum Republica Moldova şi Turcia.

Din păcate în acest an din cauza pandemiei turneul va avea loc fără spectatori în sală, dar va putea fi urmărită live pe Facebook şi pe Youtube. Turneul nu este exclusiv pentru profesionişti, competiţia este deschisă oricărui iubitor de snooker.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici