Cele mai scumpe bilete pentru cursa nocturnă de Formula 1 din Singapore au fost vândute

Atât de mult pentru bilete ieftine care se vând primele, potrivit CNBC.

222 afișări
Imaginea articolului Cele mai scumpe bilete pentru cursa nocturnă de Formula 1 din Singapore au fost vândute

Cele mai scumpe bilete pentru a asista la cursa de Formula 1 de la Singapore din acest an au fost vândute, în ciuda faptului că preţul a atins un maxim istoric de 11.016 dolari singaporezi (8.260 de dolari) pentru un abonament de trei zile.

Biletele pentru "Paddock Club" dau dreptul deţinătorilor de bilete la camere cu aer condiţionat, şampanie nelimitată, mâncare şi spectacole live, plus "acces exclusiv la râvnita plimbare pe “Pit Lane”, care oferă o vedere de aproape a maşinilor de Formula 1, a garajelor şi a echipajului", potrivit site-ului cursei.

Paddock Club este unul dintre cele cinci tipuri de "pachete de ospitalitate" pentru cursa din acest an. La fel ca şi Paddock Club, biletele la două dintre acestea, The Green Room şi Lounge@Turn3 sunt disponibile doar pentru "lista de aşteptare", la fel ca şi biletele individuale de noapte pentru a sta în categoria Sky Suites.

Dintre cele 13 tipuri de bilete de tribună, zece sunt fie epuizate, fie "se vând rapid".

Abonamentele de trei zile cu preţuri cuprinse între 298 şi 598 de dolari, sunt de asemenea epuizate.

Cel mai ieftin bilet pentru a asista la Marele Premiu din Singapore costă 38 de dolari pentru o seară de vineri şi pentru persoanele în scaun cu rotile, doi însoţitori pot veni cu acelaşi tarif, potrivit site-ului evenimentului.

Următorul cel mai bun tarif este de 128 de dolari, care oferă acces la o singură zonă, Zona 4.

Evenimentul, care va cuprinde spectacole muzicale susţinute de Post Malone şi Robbie Williams, va avea loc în perioada 15-17 septembrie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici