Celebrul Teatru al Viselor, Old Trafford, ar putea fi demolat

Conducerea clubului Manchester United ia în calcul mai multe variante de renovare a stadionului de casă Old Trafford şi nu exclude din scenariile posibile chiar demolarea emblematicului său sediu de 112 ani, în încercarea de a revoluţiona Old Trafford, după ani de neglijenţă.

326 afișări
Imaginea articolului Celebrul Teatru al Viselor, Old Trafford, ar putea fi demolat

Celebrul Teatru al Viselor, Old Trafford, ar putea fi demolat

Manchester United nu exclude niciuna din variantele de lucru, în planurile sale ambiţioase de reamenajare a stadionului Old Trafford şi ar putea chiar să îşi demoleze emblematica arenă pentru a face loc unei noi arene ultramoderne.

Old Trafford a fost casa lui United timp de peste un secol şi este unul dintre cele mai faimoase stadioane din istoria fotbalului.

Dar impresionantul stadion al lui United este acum mult rămas în urmă din punct de vedere al facilităţilor specifice arenelor moderne construite în ultimul deceniu.

Şi după ce a fost ani de zile lider în Anglia cu facilităţile sale de clasă mondială şi cu ofertele de ospitalitate, United a fost acum depăşită de cluburi precum Tottenham.

Informaţii scoase la iveală de publicaţia The Daily Mail au dezvăluit că managementul lui United analizează în prezent trei opţiuni pentru a revoluţiona Teatrul Visurilor - inclusiv un plan controversat de a demola arena veche de 112 ani şi de a o lua de la zero.

Informaţiile subliniază faptul că United beneficiază de hectare de teren pe locul actualului lor sediu, ceea ce le oferă un spaţiu de manevră amplu pentru planurile de modernizare.

Pe lângă demolare, United ia în considerare alte două opţiuni viabile. Una dintre ele este de a reconstrui tribuna de sud a lui United, extinzând-o în sus şi peste linia de cale ferată care trece prin spatele stadionului.

Iar ultima opţiune luată în considerare este ca clubul să se angajeze în renovarea facilităţilor pentru spectatori şi pentru corporaţii de pe stadion.

Acelaşi raport susţine că renovarea tribunei sudice este opţiunea preferată de proprietarii clubului, familia Glazer. Se anticipează că dezvoltarea tribunei sudice ar duce la creşterea capacităţii totale a stadionului Old Trafford la peste 80.000 de locuri, o creştere suficientă faţă de pragul actual de 74.000 de locuri.

United nu şi-a ascuns dorinţa de a pune în scenă o renovare în etape a Old Trafford - iar această opţiune le-ar permite să efectueze lucrări fără a afecta capacitatea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici