Celtic Glasgow va juca în locul echipei FC Sion în grupele Ligii Europa

Comisia de control şi disciplină a UEFA a acceptat cele două memorii înaintate de gruparea Celtic Glasgow, astfel că echipa scoţiană a câştigat la masa verde partida cu FC Sion, din manşa retur a play-off-ului Ligii Europa şi va putea evolua în faza grupelor, informează site-ul oficial al forului.

195 afișări
Imaginea articolului Celtic Glasgow va juca în locul echipei FC Sion în grupele Ligii Europa

Celtic Glasgow va juca în locul echipei FC Sion în grupele Ligii Europa (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Gruparea scoţiană a contestat dreptul de joc al mai multor jucători ai echipei elveţiene, care, deşi avea interdicţie la transferuri, i-a folosit pe aceştia în cele două manşe. FC Sion câştigase cu scorul general de 3-1.

În consecinţă, Celtic Glasgow va evolua în faza grupelor, alături de Atletico Madrid (Spania), Udinese (Italia) şi Rennes (Franţa).

Totuşi, FC Sion are dreptul ca în trei zile să înainteze un apel la această decizie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici