Cernea, Neaga, Petre Marin şi Baciu nu joacă în meciul cu Pandurii

Antrenorul echipei Steaua Bucureşti, Marius Lăcătuş, a decis, vineri, să nu-i convoace pe jucătorii Cornel Cernea, Adrian Neaga, Petre Marin şi Eugen Baciu pentru partida cu formaţia Pandurii Târgu Jiu, din etapa a XXII-a a Ligii I, informează site-ul oficial al grupării din Bulevardul Ghencea.

18 afișări
Imaginea articolului Cernea, Neaga, Petre Marin şi Baciu nu joacă în meciul cu Pandurii

Cernea, Neaga, Petre Marin şi Baciu nu joacă în meciul cu Pandurii

Potrivit sursei citate, în afara celor patru, Steaua va fi lipsită la Târgu Jiu de prezenţa jucătorilor Nicolae Dică şi Florin Lovin, ambii suspendaţi.

Steliştii au efectuat, vineri dimineaţă, ultimul antrenament înaintea partidei cu Pandurii Târgu Jiu. Şedinţa de pregătire a durat aproximativ o ora. Fotbaliştii au efectuat alergări uşoare, exerciţii 5 contra 2 şi un joc-şcoală.

Delegaţia Stelei urma să plece, astăzi, spre Târgu Jiu, urmând să se cazeze la Hotelul Brâncuşi.

Partida Pandurii Târgu Jiu - Steaua Bucureşti, din etapa a XXII-a a Ligii, se va disputa sâmbătă, de la ora 20.45.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici