Cesena - Savignanese, scor 5-1, într-un meci amical. Mutu - pasă decisivă la primul gol

Formaţia Cesena a învins, miercuri, cu scorul de 5-1, echipa Savignanese, din liga a şasea italiană, într-un meci amical disputat în localitatea Savignano sul Rubicone, în care atacantul Adrian Mutu a pasat decisiv la primul gol, informează site-ul oficial al clubului din Serie A.

68 afișări
Imaginea articolului Cesena - Savignanese, scor 5-1, într-un meci amical. Mutu - pasă decisivă la primul gol

Cesena - Savignanese, scor 5-1, într-un meci amical. Mutu - pasă decisivă la primul gol (Imagine: Razvan Lupica/Arhiva Mediafax Foto)

Mutu, care a evoulat în prima repriză, a pasat decisiv la golul înscris de Bogdani, în minutul 28. "Primul gol a venit în minutul 28, cu un şut al lui Bogdani servit perfect de un inspirat Adrian Mutu", notează sursa citată.

Celelalte goluri ale învingătorilor au fost marcate de Candreva '44, Rennella '57 şi Eder '59, '76. Pentru Savignanese a înscris Farneti, în minutul 56.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici