CFR Cluj a amânat conferinţa de prezentare a lui Dan Petrescu. Decizia luată cu puţin înainte de momentul oficial

Antrenorul cu care CFR a câştigat ultimul titlu trebuia să fie prezentat oficial sâmbătă, de la ora 14:00, într-o conferinţă de presă, la începutul noului mandat.

628 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj a amânat conferinţa de prezentare a lui Dan Petrescu. Decizia luată cu puţin înainte de momentul oficial

CFR Cluj a amânat conferinţa de prezentare a lui Dan Petrescu

Clubul a anunţat, printr-un comunicat oficial, faptul că întâlnirea cu jurnaliştii se amână din cauză că Dan Petrescu se simte rău, acuzând schimbarea de fus orar şi a drumului de întoarcere din China.

“Din cauza oboselii acumulate în ultimele zile, a orelor multe petrecute în avion şi a lipsei de odihnă, antrenorul nostru, Dan Petrescu, nu se simte bine pentru a participa la conferinţa de presă de astăzi, iar din aceste motive conferinţa va fi amânată pentru săptămâna viitoare, la o dată pe care o vom anunţa ulterior. Atât clubul CFR Cluj, cât şi Dan Petrescu vă mulţumesc pentru înţelegere”, scrie în comunicatul emis de club.

Dan Petrescu este al patrulea antrenor care vine la echipa CFR Cluj în acest sezon. Campioana României a început campionatul cu Edi Iordănescu, căruia nu i s-au dat prea multe minute oficiale pe banca din Gruia. A câştigat Supercupa României, dar după prima etapă din Liga 1 Betano a fost demis, iar în locul lui a venit portughezul Antonio Conceicao. Şi tehnicianul lusitan a fost demis, poziţia sa fiind ocupată de Alin Minteuan, care a înregistrat numai victorii la CFR, patru în campionat şi una în Cupa României.

Dan Petrescu va încasa un salariu de 20.000 de euro pe lună, după ce la Guizhou câştiga nu mai puţin de 80.000 de euro lunar. Fostul fundaş dreapta va semna pe doi ani cu CFR Cluj.

Două titluri de campion a cucerit Dan Petrescu în cariera sa: cu Unirea Urziceni şi CFR Cluj, la care se mai adaugă o Supercupă a României cucerită cu ASA Târgu Mureş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici