CFR Cluj a bătut palma cu ucraineanul Protasov

Ultimul meci din Liga Campionilor a fost abordat de ardeleni, la Chelsea, cu un antrenor deja demis. Trombetta îi va lăsa locul ucraineanului, informează Evenimentul Zilei.

10 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj a bătut palma cu ucraineanul Protasov

CFR Cluj a bătut palma cu ucraineanul Protasov (Imagine: Mediafax Foto)

CFR Cluj şi-a încheiat marţi seară campania europeană (1-2 marţi, cu Chelsea Londra, pe „Stamford Bridge“) cu un antrenor care ştia că fusese deja înlocuit de două zile! „Maurul“ Maurizio Trombetta şi-a făcut datoria în această toamnă, fiind mazilit cu sânge rece de conducerea ardelenilor chiar înaintea ultimei partide din Grupa F a Ligii Campionilor.

În locul italianului a fost adus ucraineanul Oleg Protasov, fost tehnician la Olympiakos Pireu, Steaua şi Dnepr Dnepropetrovsk. Surse autorizate din interiorul grupării ardelene au confirmat, pentru EVZ, efectuarea mutării.

Citeşte toată ştirea pe evz.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici