CFR Cluj a câştigat primul amical al verii în cantonamentul din Austria

  • Campioana României CFR Cluj se află în cantonament, în Austria, unde are programate mai multe meciuri amicale cu adversari de calibru.
  • În prima partidă, clujenii şi-au făcut încălzirea învingând cu pe FC Wels, echipă din al treilea eşalon valoric al Austriei.
159 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj a câştigat primul amical al verii în cantonamentul din Austria

FOTO: Instagram @cfrclujofficial

Echipa de start: Bălgrădean - Susic, Ciobotariu, Cestor, Latovlevici - Sigurjonsson, Itu, Fica - Deac, Debeljuh, Rondon

Min. 12 - CFR Cluj deschide scorul. Sigurjónsson a centrat din corner, iar Mike Cestor a deschis scorul cu o lovitură de cap, la revenirea pe teren, după o pauză îndelungată

Min. 37 – Deac dublează avantajul ardelenilor, cu un lob de mare clasă.

Echipa din repriza secundă: G. Sandomierski - D. Rusu, O. Hoban, R. Bouhenna, M. Butean - A. Tahiri, A. Fica, J. Rodriguez - C. Petrila, B. Omrani, M. Gîdea

Min. 52 - Mihai Gîdea trimite o pasă filtrantă pentru Claudiu Petrila, care marchează pentru 3-0, la revenirea în tricoul campioanei.

Min. 86 - Claudiu Petrila a scăpat singur cu portarul advers, l-a driblat şi a introdus balonul în plasa goală, realizând "dubla".


În cadrul cantonamentului din Austria, CFR Cluj va mai disputa disputa alte patru partide amicale, după cum urmează:

  • 16.06 - CFR Cluj vs. FC Wels (Austria) - ora locală 18:00
  • 19.06 - CFR Cluj vs. Ludogoreţ Razgrad (Bulgaria) - ora locală 17:00
  • 22.06 - CFR Cluj vs. Puskás Akadémia (Ungaria)
  • 26.06 - CFR Cluj vs. Dinamo Moscova (Rusia)
  • 28.06 - CFR Cluj vs. Újpest Budapesta (Ungaria)

În cursul zilei de marţi, CFR Cluj şi-a aflat şi adversara din Turul 1 Preliminar al UEFA Champions League, unde va întâlni pe FK Borac Banja Luka din Bosnia şi Herţegovina.

Manşa tur se va juca în 6/7 iulie la Cluj-Napoca, în timp ce returul va avea loc în 13/14 iulie în deplasare.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici