CFR Cluj a pierdut, scor 0-2, meciul cu Sparta Praga din Liga Europa

Formaţia CFR Cluj a suferit a doua înfrângere consecutivă în grupa K a Ligii Europa, după ce a pierdut, scor 0-2 (0-2), în deplasare, în faţa echipei cehe Sparta Praga, în etapa a treia a competiţiei.

74 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj a pierdut, scor 0-2, meciul cu Sparta Praga din Liga Europa

Sparta Praga - CFR Cluj (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Golurile au fost marcate de Kucka '15 şi Hubnik '32.

1-0: Kusnir a centrat de pe partea dreaptă şi Kucka l-a învins pe Nuno Claro cu o lovitură de cap, de la marginea careului de 6 metri, de lângă Panin.

2-0: Hubnik a reluat cu capul de la aproximativ 7 metri, Nuno Claro a respins în faţă şi acelaşi Hubnik a reluat în plasă.

În minutul 42, Panin a centrat pe jos, Traore a ratat intercepţia şi balonul a ajuns la Deac, însă fotbalistul clujean a reluat peste poartă de la aproximativ opt metri.

În minutul 90+3, Nuno Claro a vrut sã repună rapid mingea în joc şi a bruscat un adversar, fiind sancţionat cu cartonaş galben de arbitru.

Sparta Praga: 29. Blazek - 13. Kusnir, 6. Hubnik, 2. Repka, 3. Pamici - 23. Kovba - 25. Vacek (4. Hoheneder '88), 20. Kucka, 19. Kalouda (7. Strestik '90+1) - 14. Kladec (9. Prudnikov '74), 12. Wilfried. Antrenor: Joszef Chovanec.

CFR Cluj: 1. Nuno Claro - 66. Edimar, 20. Cadu, 3. Cabrera, 4. Panin - 19. Culio, 31. Dani, 8. Peralta (23. Mara '46), 77. Deac (7. Dubarbier '46) - 9. L. Traore (22. Buş '72), 99. Nei. Antrenor: Antonio Conceicao.

Cartonaşe galbene: Kusnir '58, Kalouda '68, uno Claro 90+3 / Deac '16, Traore '38, Cadu '45+1

Partida a fost condusă de o brigadă rusă, avându-l Aleksei Nikolaev la centrul, ajutat la cele două tuşe de Ilia Barîşnikov şi Vitali Drozdov, iar asistenţi suplimentari Maxim Layuşkin şi Serghei Karasev. Rezervă va fi Stanislav Suhina.

Delegatul UEFA a fost desemnat elveţianul Michel Pralong, iar observatorul pentru arbitri islandezul Gudmunder Ingi Jónsson.

CFR Cluj are în grupa K o victorie, scor 2-1, cu FC Copenhaga şi un eşec, scor 0-1, cu PSV Eindhoven.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici