CFR Cluj - Dinamo Bucureşti, din etapa a 3-a a Ligii 1, este programat sâmbătă de la 21:00

CFR - Dinamo se joacă sâmbătă, ora 21:00, în etapa 3 a Ligii 1.

74 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj - Dinamo Bucureşti, din etapa a 3-a a Ligii 1, este programat sâmbătă de la 21:00

CFR Cluj - Dinamo Bucureşti, din etapa a 3-a a Ligii 1, este programat sâmbătă de la 21:00

Dinamo va fi condusă de Sebastian Moga, secundul lui Eugen Neagoe, antrenorul principal al roş-albilor suferind un infarct la meciul cu Craiova din etapa trecută. "Cel mai important este că Eugen se simte bine, o să aibă o perioadă de două-trei săptămâni, o lună, în care o să-şi ia o vacanţă, probabil. Ne-a transmis să fim alături de echipă, să facem tot ce e posibil, tot ce depinde de noi în continuare şi el are încredere în jucători. Îmbucurător este faptul că Eugen e bine. Am discutat cu el, am discutat despre antrenamente, pentru că el nu poate să stea departe de echipă, de ceea ce înseamnă fotbal. Încă nu ştim ce se întâmplă la Dinamo, până la meciul cu CFR de echipă o să mă ocup eu cu stafful meu, cu preparatorul fizic, cu antrenorul cu portarii. După meciul cu CFR o să vedem ce decizie o să ia conducerea clubului. Este o responsabilitate, dar am încredere că băieţii o să arate altceva, o să aibă altă atitudine începând cu meciul acesta. O să fie un meci dificil, a fost greu pentru noi, startul acesta de campionat, cu cele mai bune echipe, am avut ceva probleme.

Dar o să avem o altă mentalitate, altă atitudine. Toate problemele care au fost şi în interior au dus la situaţia aceasta, nici nu am avut toţi jucătorii de la început în pregătire, nu au avut timp să se integreze, avem nevoie de timp. Am pus problemele la punct din acest punctde vedere, probabil o să mai dureze ceva timp, nu prea mult, sper, şi să arătăm altceva decât am arătat până acum, pentru că într-adevăr nu am început cum speram. Am venit cu încredere şi au fost şi mai mulţi factori care au contat în sens negativ. Nu ar fi o minune (n.r. - ca Dinamo să câştige cu CFR), de ce să fie o minune? În fotbal se poate întâmpla orice. Ţinând cont că jucăm acasă la echipa campioană, un egal ar fi mulţumitor, dar noi mergem să câştigăm, pentru că am încredere, jucătorii au arătat şi la antrenamente altceva, au înţeles ce înseamnă Dinamo şi spirtul lui Dinamo. Erau toţi concentraţi şi vor să arate că sunt jucători valororşi. Am tras nişte concluzii după primele etape şi mergem mai departe", a declarat Moga, într-o conferinţă de presă.

La rândul său, Dan Petrescu a anunţat: "Trebuie să găsesc soluţii pentru sâmbătă. Vreau să câştig şi cu Dinamo, intâlnim o echipă rănită. Dacă băgăm toată echipa, nu avem nicio şansă marţi (n.red. - returul cu Maccabi Tel Aviv). Va fi greu să îi băgăm sâmbătă şi marti. Va fi la fel ca la Clinceni, unde am schimbat 8 jucători. E posibil să schimb mai mulţi".

Echipele probabile:

CFR: Arlauskis - Butean, A. Mureşan, Cestor, Peteleu - Itu, Hoban, Sylla - Mailat, Costache, Păun
Antrenor: Dan Petrescu

Dinamo: Piscitelli - Moura, Klimavicius, R. Grigore, Sin - Mrzljak, Răuţă - Sorescu, Bru, R. Moldoveanu - Montini
Antrenor: Sebastian Moga

 

Taguri:
cfr cluj,
dinamo,
liga 1

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici