CFR Cluj l-a împrumutat pentru un sezon pe fundaşul chilian Nelson Cabrera

CFR Cluj l-a împrumutat pentru un sezon pe fundaşul chilian Nelson Cabrera de la formaţia Colo Colo, gruparea ardeleană având prima opţiune de cumpărare definitivă a jucătorului dacă este mulţumită de prestaţiile acestuia.

25 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj l-a împrumutat pentru un sezon pe fundaşul chilian Nelson Cabrera

CFR Cluj l-a împrumutat pentru un sezon pe fundaşul chilian Nelson Cabrera

Conform cotidianului chilian Ultima Hora, CFR Cluj a plătit pentru împrumutul lui Cabrera 50.000 de euro, iar jucătorul va primi un salariu lunar de 12.000 de euro.

În vârstă de 26 de ani, Cabrera va purta la CFR Cluj tricoul cu numărul 3.

Cabrera a declarat că va munci foarte mult pentru a demonstra că CFR Cluj nu a greşit când i-a propus un contract.

"Sunt foarte fericit că am semnat cu CFR. E un pas foarte important în cariera şi viaţa mea. Voi munci foarte mult ca să demonstrez că CFR 1907 Cluj a făcut o alegere bună semnând un contract cu mine", a spus Cabrera, pentru site-ul oficial al clubului CFR Cluj.

Fundaşul central chilian a mai evoluat până acum la trei echipe: Olimpia, Cerro Porteno şi Colo Colo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici