CFR Cluj - locul 103 în clasamentul IFFHS

CFR Cluj ocupă locul 103, cu 111,5 puncte, în clasamentul pe luna aprilie stabilit de Federaţia Internaţională de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS), fiind echipa română cel mai bine clasată.

12 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj - locul 103 în clasamentul IFFHS

CFR Cluj - locul 103 în clasamentul IFFHS

Clujenii se află la egalitate cu formaţia elveţiană FC Basel.

Următoarea echipă din România în acest clasament este FC Vaslui, aflată pe locul 121, cu 101,5 puncte.

FC Timişoara se află pe locul 153, cu 88,5 puncte, la egalitate cu formaţia CF America (Mexic).

A patra echipă din România aflată în acest top este Steaua Bucureşti, locul 181, cu 82 de puncte, la egalitate cu formaţiile Benfica Lisabona (Portugalia), AS Monaco (Franţa), Şerif Tiraspol (Moldova), Borussia Dortmund (Germania) şi Genoa 1893 (Italia).

Dinamo Bucureşti ocupă locul 200, cu 79 de puncte, la egalitate cu echipele Debreceni (Ungaria) şi Olimpia Tegucigalpa (Honduras).

Pe locul 219, cu 75,5 puncte, se află Unirea Urziceni, formaţia ialomiţeană fiind la egalitate cu echipele Pirouzi Teheran (Iran) şi Sturm Graz (Austria).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici