CFR Cluj s-a calificat în playoff-ul Europa League, după ce a învins Alashkert cu scorul de 5-0

Campioana României s-a impus în Armenia cu 2-0, iar la Cluj, în Gruia, a făcut spectacol. CFR a câştigat returul cu Alashkert, cu scorul de 5-0.

867 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj s-a calificat în playoff-ul Europa League, după ce a învins Alashkert cu scorul de 5-0

Foto: Mediafax Foto/ Dan Horia Tautan

Cu un avans liniştitor din tur, CFR a avut nevoie de 19 minute pentru a deschide scorul pe teren propriu. Emmanuel Culio a transformat impecabil un penalty obţinut de Omrani, cel care a dublat avantajul gazdelor chiar înaintea pauzei, cu o execuţie superbă.

Alashkert nu a contat nici în repriza a doua, iar Ovidiu Hoban a înscris cu capul pentru 3-0. Bilel Omrani a reuşit dubla în minutul 62, pentru ca tabela să fie închisă de Sebastian Mailat, în prelungiri.

Următorii adversari ai clujenilor se vor alege dintre luxemburghezii de la Dudelange şi polonezii de la Legia Varşovia.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici