CFR Cluj s-a despărţit de antrenorul Vasile Miriuţă. Banca tehnică a echipei ar urma să fie preluată de Dan Petrescu

CFR Cluj a anunţat, marţi, prin intermediul paginii de Facebook a clubului, că a ajuns la un acord cu antrenorul principal Vasile Miriuţă pentru rezilierea pe cale amiabilă a contractului dintre cele două părţi.

1191 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj s-a despărţit de antrenorul Vasile Miriuţă. Banca tehnică a echipei ar urma să fie preluată de Dan Petrescu

CFR Cluj s-a despărţit de antrenorul Vasile Miriuţă. Banca tehnică a echipei ar urma să fie preluată de Dan Petrescu

"Dorim să îi mulţumim pe această cale lui Vasile pentru tot ce a reuşit la echipă, pentru rezultatele excelente pe care le-a obţinut în sezonul precedent, în care echipa s-a clasat pe un loc 4 care ne bucură. Accederea în play-pff-ul Ligii 1 a fost unul dintre obiective, iar acest lucru l-am obţinut cu «Tati» la cârma echipei.

Întreaga conducere îi mulţumeşte pentru efortul depus la CFR Cluj şi pentru rezultatele obţinute! Mulţumim pentru tot, «Tati»", se arată pe pagina de Facebook a grupării clujene.

Miriuţă a revenit la CFR Cluj în vara anului 2016, după ce mai antrenase echipa între 2013 şi 2014. În sezonul recent încheiat, CFR s-a clasat pe 4 în ierarhia play-off-ului.

Vasile Miriuţă, în vârstă de 48 de ani, a mai pregătit, de-a lungul carierei, Ceahlăul Piatra Neamţ, Gyor ETO, ASA Târgu Mureş şi Energie Cottbus.

Conform preşedintelui clubului, Iuliu Mureşan, banca tehnică a echipei ar urma să fie preluată de Dan Petrescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici