CFR Cluj - Universitatea Craiova, scor 2-1, în Liga I

Echipa CFR Cluj a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-0), formaţia Universitatea Craiova, într-un meci contând pentru etapa a XVIII-a, prima a returului Ligii I.

76 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj - Universitatea Craiova, scor 2-1, în Liga I

CFR Cluj - Universitatea Craiova, scor 2-1, în Liga I (Imagine: Mediafax Foto)

Golurile clujenilor au fost marcate de Traore '69 şi Kivuvu '72, în timp ce pentru craioveni a punctat Dorel Stoica '67.

În minutul 67, Universitatea deschide scorul, printr-o execuţie de excepţie a lui Dorel Stoica. Jucătorul craiovean a executat o lovitură liberă de la aproximativ 45 de metri în vinclul porţii apărate de Nuno Claro.

După numai două minute, CFR Cluj egalează, după ce Traore îl depăşeşte în viteză pe Ciucă şi înscrie pe lângă Stanca.

În minutul 72, CFR Cluj majorează diferenţa pe tabela de marcaj, scor 2-1. Culio execută o lovitură liberă de pe partea stângă, iar Kivuvu, din 7 metri, se înalţă şi înscrie cu capul la colţul lung.

În minutul 89, fundaşul Universităţii Craiova, Mădălin Ciucă, a primit direct cartonaşul roşu pentru lovirea cu cotul a lui Bud.

CFR Cluj: 1. Nuno Claro - 2. Tony, 20. Cadu, 13. Piccolo, 4. Panin - 22. Hora (28. E. Kone '46), 7. E. Dică, 8. Kivuvu, 19. Culio - 9. Traore, (85. Bud '86), 32. Bjelanovici (16. Bastos '59). Antrenor: Alin Minteuan.

Universitatea Craiova: 1. Stanca - 7. Găman, 6. Ciucă, 5. Stoica, 2. Bărboianu - 13. Dilevski - 77. Wobay (9. M. Costea '81), 23. Gargorov (8. Ologu '61), 30. Prepeliţă (3. Lopes '71), 20. Dina - 27. Al. Piţurcă. Antrenor: Victor Piţurcă.

Cartonaşe galbene: Bud '87 / Dilevski '29, Ciucă '51, Ologu '71, Wobay '70

Cartonaş roşu: Ciucă '89

Arbitri: Ovidiu Haţegan (central) - Octavian Şovre, Iulian Radu (asistenţi) - Florin Marcu (rezervă)

Observatori: Cornel Sorescu, Dan Ionescu.

Managerul general al clubului Universitatea Craiova, Victor Piţurcă, l-a certat pe Prepeliţă pentru că a întârziat să iasă de pe teren în momentul înlocuirii, la faza imediat următoarea echipa sa primind gol.

La meciul disputat pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu au asistat aproximativ 4.500 de spectatori, dintre care 20 de susţinători ai echipei oaspete. Fanii craioveni au afişat un banner cu mesajul: "Păunescu, oltean pe viaţă şi pe moarte".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici