CFR Cluj va înfrunta Sevilla în şaisprezecimile Europa League

  • Clujenii se vor înfrunta cu FC Sevilla în şaisprezecimile Europa League, joi seara
  • CFR Cluj a trecut de o grupă foarte dificilă din care făceau parte Celtic, Lazio şi Renne
  • Sevilla are în palmaresul său cinci trofee Europa League
160 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj va înfrunta Sevilla în şaisprezecimile Europa League

Suras: Profimedia Images

În partida de joi, clujenii vor avea o misiune extrem de dificilă în faţa unor jucători precum Jesus Navas, Suso, Vazquez, Nolito sau Luuk De Jong.

În decursul a zece ani, FC Sevilla a cucerit nu mai puţin de 5 trofee Europa League, în sezoanele 2005-2006, 2006-2007, 2013-2014, 2014-2015 şi 2015-2016.

În 2019, CFR Cluj a reuşit să iasă dintr-o grupă extrem de grea din care au mai făcut parte Celtic, Lazio şi Rennes. În grupa E, CFR Cluj a încheiat pe locul 2, cu 12 puncte, în spatele lui Celtic. În faza grupelor, clujenii au înregistrat 4 victorii şi 2 înfrângeri.

„Favorita e clar Sevilla, au 20 de jucători valoroşi, doi pe post. Trebuie să avem o organizare fantastică, o disciplină fantastică, un spirit de sacrificiu pe care nu l-am avut niciodată şi, foarte important, să avem şi puţin noroc, cum a avut Mirandes în cupă. Am văzut acel meci în care Sevilla a ratat foarte multe ocazii. Sper din tot sufletul că la meciul ăsta, să dăm două goluri dintr-un şut! Iar ce e pe poarta noastră, fie să meargă în bară, fie să fie apărat de Arlauskis. Din păcate, pe noi norocul ne-a cam lăsat în ultimul timp, în meciurile din campionat. Am avut 7-8 ocazii în două meciuri şi n-am marcat niciun gol”, a afirmat Dan Petrecescu, într-o conferinţă de presă.

Pentru că a reuşit să treacă de grupele Europa League, CFR Cluj a încasat 13 milioane de euro din partea UEFA.

Partida dintre CFR Cluj şi Sevilla din şaisprezecimile Europa League se joacă azi, de la ora 19:55.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici