CFR insistă pentru SUPERDAN! Vezi ce salariu uriaş cere tehnicianul!

Campioana nu renunţă la ideea de a-l aduce din pauza competiţională pe Dan Petrescu, însă acesta cere un salariu imens.

21 afișări
Imaginea articolului CFR insistă pentru SUPERDAN! Vezi ce salariu uriaş cere tehnicianul!

CFR insistă pentru SUPERDAN! Vezi ce salariu uriaş cere tehnicianul! (Imagine: Vlad Chirea/Mediafax Foto)

Cele două părţi au avut mai multe runde de discuţii, dar tratativele s-au împotmolit la partea financiară. Dan Petrescu a cerut un salariu anual de 1.200.000 de euro şi mai multe clauze prin care să aibă siguranţă că nu va fi demis. Concret, Petrescu a cerut ca în 2010-2011 să nu poată fi dat afară dacă nu va lua titlul şi a garantat numai faptul că poate obţine un loc de cupă europeană. Pentru sezonul 2011-2012, "Bursucul" şi-ar asuma ca obiectiv campionatul, dar a cerut pentru asta un buget consistent de transferuri pentru vara viitoare.

Citeşte mai multe despre salariul cerut de Dan Petrescu la CFR pe www.prosport.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici