Chelsea a declanşat o anchetă după gestul rasist al unui fan la meciul cu Manchester United

Clubul Chelsea a anunţat, joi, că a deschis o anchetă după ce un suporter a fost fotografiat făcând un gest rasist către un fotbalist de la Manchester United, la meciul de miercuri, din optimile de finală ale Cupei Ligii Angliei.

143 afișări
Imaginea articolului Chelsea a declanşat o anchetă după gestul rasist al unui fan la meciul cu Manchester United

Chelsea a declanşat o anchetă după gestul rasist al unui fan la meciul cu Manchester United (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În fotografia respectivă, publicată în mai multe jurnale britanice, apare un suporter ce imită o maimuţă în timp ce în faţa sa se află un fotbalist de la United.

"Chelsea respinge orice formă de discriminare şi dacă probele sunt suficiente vom apela la justiţie", se arată într-un comunicat al grupării londoneze.

În luna mai, Chelsea a decis ca unul dintre fanii săi să aibă interdicţie pe viaţă de acces în stadion, tot din cauza rasismului.

Echipa Manchester United, adversara formaţiei CFR Cluj în grupa H a Ligii Campionilor, a fost eliminată în optimile de finală ale Cupei Ligii Angliei, după ce a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 5-4 după prelungiri, de formaţia Chelsea Londra, în optimile competiţiei.

Golurile învingătorilor au fost marcate de David Luiz '31 din penalti, Cahill '52, Hazard '90+4 din penalti, Sturridge '97 şi Ramires '116, în timp ce pentru oaspeţi au înscris Giggs '22, '120 din penalti, Hernandez '43 şi Nani '59.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici