Chelsea a sosit la Bucureşti

Delegaţia grupării engleze Chelsea Londra a sosit, luni, la Bucureşti, în vederea meciului cu Steaua, programat, marţi, de la ora 21.45, pe Arena Naţională, în etapa a doua a Grupei E a Ligii Campionilor.

301 afișări
Imaginea articolului Chelsea a sosit la Bucureşti

Antrenorul Jose Mourinho urmează să susţină o conferinţă de presă la ora 18.30, la Arena Naţională

Jucătorii şi staful tehnic au fost duşi la salonul oficial al Aeroportului Internaţional Henri Coandă, de unde au plecat cu autocarul spre Hotelul Marriott la care vor locui pe timpul şederii în Capitală.

Astăzi, începând de la ora 18.30, la Arena Naţională, va avea loc conferinţa de presă a antrenorului Jose Mourinho, urmând ca de la ora 19.00 să aibă loc antrenamentul oficial al echipei londoneze, la primele 15 minute având acces şi reprezentanţii presei.

Chelsea Londra va întâlni Steaua, marţi, la Bucureşti, şi în 11 decembrie, în Anglia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici