Chelsea, Benfica, PSG şi Borussia şi-a asigurat prezenţa în primăvara Ligii Campionilor

  • Chelsea, Benfica, PSG şi Dortmund sunt echipele care şi-au asigurat marţi seara prezenţa în optimile de finală ale Ligii Campionilor, în urma meciurilor disputate în etapa a 5-a a fazei grupelor.
  • A fost o seară cu un total de 33 de goluri, Messi ajungând la cota 129 de reuşite în competiţie.
527 afișări
Imaginea articolului Chelsea, Benfica, PSG şi Borussia şi-a asigurat prezenţa în primăvara Ligii Campionilor

Sursa foto: Profimedia

Argentinianul a reuşit o dublă împotriva lui Maccabi Haifa, în timp ce au mai marcat de câte două ori şi Mbappe (PSG), Seck (Maccabi) şi Rafa Silva (Benfica).

Scorul serii s-a înregistrat la Paris, unde PSG a învins cu 7-2 pe Maccabi Haifa, Messi, Neymar şi Mbappe trecându-şi toţi numele pe lista marcatorilor, alături de Soler şi de autogolul lui Goldberg, care a pus capac umilinţei suferite de israelieni pe Stade de France şi consemnează calificarea parizienilor în optimile de finală ale competiţiei.

La cealaltă extremă, Borussia Dortmund şi Manchester City au remizat 0-0, în condiţiile în care Mahrez a ratat un penalty acordat cetăţenilor, la care Haaland a jucat doar prima repriză. Rezultatul face ca deja cu o etapă înainte de finalul meciurilor din grupa G, să se cunoască echipele promovate în primăvara europeană. Astfel City şi Dortmund merg în optimile Ligii Campionilor, în timp ce Sevilla va juca în fazele eliminatorii ale Europa League.

Un alt meci cu goluri multe s-a jucat la Benfica, unde Juventus a sperat până în ultima clipă la un rezultat pozitiv, după ce a revenit de la 4-1 la 4-3. În cele din urmă, din grupa H, merg mai departe PSG şi Benfica.

Milan, Cu Tătruşanu în poartă, a învins la scor în deplasare, pe Dinamo Zagreb, cu 4-0, dar în grupa E nu e nimic decis încă, doar Chelsea având asigurat locul în fazele eliminatorii.

Surpriza serii a venit din Germania, unde Real Madrid s-a recunoscut învinsă cu 3-2 de RB Leipzig.


Rezultatele zilei de marţi, în etapa a 5-a a Ligii Campionilor.


Salzburg - Chelsea 1-2 (0-1)
Adamu 48/Kovacic 23, Havertz 64

Sevilla vs Copenhaga 3-0 (0-0)
En Nesyri 61, Isco 88, Montiel 90+2

Dinamo Zagreb vs AC Milan 0-4 (0-1)
Gabbia 39, Leao 49, Giroud 59, Ljubicici 69 (ag)

Celtic vs Shakhtar 1-1 (1-0)
Giakoumakis 34/Mudryk 58

Leipzig vs Real Madrid 3-2 (2-1)
Gvardiol 13, Nkunku 18, Werner 81/Rodrygo 90+4 (p)

Dortmund vs Man City (0-0)

PSG vs Maccabi Haifa 7-2 (4-1)
Messi 19, 45, Mbappe 32, 64, Neymar 35, Goldberg 67, Soler 84/Seck 38, 50

Benfica vs Juventus 4-3 (3-1)
Silva 17, Joao Maria 28 (p), Rafa Silva 35, 50/Kean 21, Milik 77, McKenie 79

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici