Chelsea îl vrea înapoi pe Drogba, ca antrenor

Gruparea Chelsea a contactat clubul Montreal Impact pentru a obţine permisiunea candienilor de a-l ceda pe atacantul ivorian Didier Drogba, în vârstă de 37 de ani, pe care englezii îl doresc în staful lui Guus Hiddink.

275 afișări
Imaginea articolului Chelsea îl vrea înapoi pe Drogba, ca antrenor

Chelsea îl vrea înapoi pe Drogba, ca antrenor

Drogba este la Montreal Impact din iulie, jucătorul având în contract o opţiune de prelungire pentru sezonul 2016, iar canadienii nu doresc să-i permită să plece.

"Suntem în discuţii cu Drogba şi Chelsea FC. Facem totul pentru a-l avea înapoi pe jucător în 2016. Îi înţelegem ataşamentul pentru fostul său club şi dorinţa lui de a-i ajuta", a anunţat Montreal Impact, pe Twitter.

Presa britanică a scris că Drogba ar fi dorit de patronul Roman Abramovici pentru a face parte din staful tehnic al echipei londoneze. Ivorianul a fost în tribune, alături de noul antrenor al formaţiei, Guus Hiddink, la meciul Chelesea - Sunderland, scor 3-1, care a avut loc sâmbătă.

"Am lucrat cu el acum cinci sau şase ani şi am fost încântat să am un astfel de profesionist în echipă. Nu cunosc amănunte despre situaţia lui, dar spun din toată inima că asemenea jucători de impact pot reprezenta enorm pentru club", a declarat, miercuri, Hiddink, potrivit Reuters.

Drogba a evoluat nouă ani la Chelsea în două perioade, prima fiind între 2004 şi 2012, iar a doua sezonul trecut.

Clubul Chelsea Londra a anunţat, săptămâna trecută, că olandezul Guus Hiddink a fost numit la conducerea tehnică a echipei, contractul lui fiind valabil până la finalul acestui sezon. Hiddink îl înlocuieşte pe portughezul Jose Mourinho, demis din cauza rezultatelor slabe înregistrate de campioana Angliei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici