Chelsea oferă 17 milioane de euro plus patru jucători pentru Robinho

Clubul Chelsea este dispus să ofere 17 milioane de euro şi patru jucători pentru achiziţionarea fotbalistului brazilian Robinho de la Manchester City, informează cotidianul Marca de miercuri, citând presa engleză.

19 afișări
Imaginea articolului Chelsea oferă 17 milioane de euro plus patru jucători pentru Robinho

Chelsea oferă 17 milioane de euro plus patru jucători pentru Robinho (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Oferta clubului englez îi include pe jucătorii Nicolas Anelka, Florent Malouda, Salomon Kalou, precum şi un fundaş, sârbul Ivanovici sau brazilianul Alex.

Presa engleză susţine că lui Robinho nu îi place la Manchester City şi ar vrea să joace la Chelsea, unde ar fi antrenat de un brazilian, Luiz Felipe Scolari.

Pe de altă parte, Robinho riscă o amendă record de 320.000 de lire sterline, după ce a plecat din cantonamentul echipei Manchester City, din Tenerife (Spania).

Citeşte şi:

Robinho ar putea fi amendat cu 320.000 de lire sterline

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici