Chelsea oferă 77 de milioane de euro pentru achiziţionarea lui Fernando Torres

Patronul rus al clubului Chelsea Londra, Roman Abramovici, este dispus să ofere 77 de milioane de euro pentru achiziţionarea atacantului echipei FC Liverpool, Fernando Torres, a anunţat Daily Mail, citat de Corriere dello Sport.

20 afișări
Imaginea articolului Chelsea oferă 77 de milioane de euro pentru achiziţionarea lui Fernando Torres

Chelsea oferă 77 de milioane de euro pentru achiziţionarea lui Fernando Torres (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Conform sursei citate, tratativele dintre cele două grupări au început, dar Chelsea va trebui să câştige bătălia cu Manchester City pentru achiziţionarea internaţionalului spaniol.

Fernando Torres mai are contract cu Liverpool până în vara anului 2013. Spaniolul a fost achiziţionat de la Atletico Madrid, în 2007, contra sumei de 22 de milioane de dolari.

Chelsea poate cuceri, duminică, al patrulea titlu de campioană în Premier League, iar patronul Roman Abramovici îşi doreşte ca în sezonul viitor să câştige Liga Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici