Chelsea, pregătită să oferă 40 milioane de lire pentru David Villa

Finanţatorul clubului Chelsea Londra, magnatul rus Roman Abramovici, este pregătit să ofere aproape 40 de milioane de lire sterline clubului FC Valencia, pentru a-şi asigura serviciile atacantului David Villa, din această vară, informează presa engleză.

16 afișări
Imaginea articolului Chelsea, pregătită să oferă 40 milioane de lire pentru David Villa

Chelsea, pregătită să oferă 40 milioane de lire pentru David Villa (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit cotidianului Daily Mail, patronul clubului Chelsea este dispus să dea cea mai mare sumă pe care a plătit-o vreodată un club din Marea Britanie pentru un fotbalist, pentru a-şi asigura serviciile internaţionalului iberic în vârstă de 27 de ani.

Villa este dorit în Anglia şi de formaţia Manchester City, dar ar putea alege un transfer la clubul londonez, datorită faptului că Chelsea participă ani de ani în Liga Campionilor şi se numără mereu printre fruntaşele din Premier League, informează sursa citată.

David Villa mai are contract cu FC Valencia până în vara anului 2014, dar, conform presei iberice, gruparea din Primera Division este dispusă să-l cedeze pe unul dintre cei mai buni jucători ai săi la finele acestui sezon, din cauza situaţiei financiare precare a clubului.

Informaţiile referitoare la un posibil transfer al său la o formaţie din Premier League, la finalul acestui an competiţional, nu au fost însă confirmată de atacantul echipei din Valencia, Villa precizând că doreşte să-şi respecte contractul pe care îl are cu clubul iberic. "Aceste zvonuri nu mă afectează, nu mă influenţează în niciun fel. Actualul meu club nu m-a anunţat nimic legat de un viitor transfer, mi-a spus doar să mă concentrez la evoluţiile mele. Dacă va veni o ofertă serioasă, ea va fi discutată. M-am săturat să răspund mereu la întrebări legate de un posibil transfer", a declarat David Villa pentru cotidianul AS.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici