Chelsea s-a distanţat la şapte puncte în fruntea clasamentului din Anglia, după 3-0 cu Leicester

Chelsea a reuşit să învingă, sâmbătă seară, scor 3-0, pe terenul campioanei Leicester, într-un meci din cadrul etapei cu numărul 21 din Premier League.

2 afișări

Marcos Alonso a deschis scorul pentru Chelsea, după numai şase minute de joc. Mijlocaşul spaniol a punctat şi în minutul 51, iar Pedro a stabilit rezultatul final, 3-0 pentru Chelsea, iar echipa antrenată de Antonio Conte a obţinut a 17-a victorie din acest sezon.

După 21 de etape, Chelsea este lider detaşat în Premier League, cu 52 de puncte, la şapte distanţă de Tottenham şi va evolua în runda următoare, pe teren propriu, cu Hull City.

Leicester: Schmeichel, Fuchs, Morgan, Huth, Chilwell, Mendy, Musa, Drinkwater, Ndidi, Albrighton, Vardy. Manager: Claudio Ranieri

Chelsea: Courtois, Azpilicueta, Luiz, Cahill, Moses, Kante, Matic, Alonso, Willian, Hazard, Pedro. Manager: Antonio Conte.

Rezultatele înregistrate sâmbătă în Premier League:

Tottenham - West Bromwich Albion 4-0
Burnley - Southampton 1-0
Swansea - Arsenal 0-4
Watford - Middlesbrough 0-0
West Ham - Crystal Palace 3-0
Sunderland - Stoke 1-3
Hull - Bournemouth 1-3

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici