Chelsea vrea să-l ruineze pe Mutu! Vezi pe ce proprietăţi de lux ale "Briliantului" au pus ochii londonezii!

Probleme mari pentru Mutu. Abia revenit pe gazon, după suspendarea de nouă luni pentru consum de sibutramină, în proces cu un ospătar kosovar căruia i-a aplicat o corecţie, "Briliantul" e lovit rău şi pe partea financiară.

12 afișări
Imaginea articolului Chelsea vrea să-l ruineze pe Mutu! Vezi pe ce proprietăţi de lux ale "Briliantului" au pus ochii londonezii!

Chelsea vrea să-l ruineze pe Mutu! Vezi pe ce proprietăţi de lux ale "Briliantului" au pus ochii londonezii! (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Nemulţumită că Mutu nu plăteşte amenda de 17 milioane de euro, stabilită de FIFA şi confirmată de CAS încă din 2008, Chelsea încearcă să-şi recupereze banii pe alte căi. A deschis un proces în SUA şi vrea să-şi recapete banii prin sechestrarea proprietăţilor pe care internaţionalul român le deţine în Florida.

Coşmarul Chelsea îl bântuie în continuare pe Mutu. Istoria e cunoscută. În 2004, în relaţii proaste cu Mourinho, "Briliantul" a picat un control antidoping comandat chiar de Chelsea. Au urmat rezilierea contractului, suspendarea pe şapte luni şi încercarea grupării lui Abramovic de a-şi recupera o parte din banii pe care i-a plătit celor de la Parma şi pe care consideră că i-a pierdut prin comportamentul internaţionalului român. S-a ajuns la FIFA, apoi la CAS şi, în mai 2008, la un verdict dur: Mutu trebuie să le plătească celor de la Chelsea o despăgubire de 17 milioane de euro! A urmat o perioadă în care amenda a fost "îngheţată" într-un tribunal elveţian, dar Chelsea pare că s-a săturat să aştepte.

Citeşte mai multe despre cum vrea Chelsea să-l ruineze pe Mutu pe www.prosport.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici