China va participa cu 613 sportivi la JO-2008

Delegaţia Chinei pentru Jocurile Olimpice de la Beijing (8-24 august) va cuprinde un număr record de 613 sportivi, care vor reprezenta această ţară în premieră la toate cele 288 de probe ale celor 28 de sporturi olimpice, a anunţat Cui Dalin, un responsabil din cadrul Comitetului Olimpic Chinez.

15 afișări
Imaginea articolului China va participa cu 613 sportivi la JO-2008

China va participa cu 613 sportivi la JO-2008

Acesta este cel mai mare număr de sportivi care a reprezentat vreodată China la o ediţie a Jocurilor Olimpice, informează site-ul german.china.org.cn.

De asemenea, tot în premieră, în competiţia de la Beijing vor concura sportivi proveniţi din toate cele 31 de provincii şi regiuni autonome chineze.

La Jocurile Olimpice pe care le va găzdui în luna august, China îşi propune să obţină supremaţia în privinţa numărului de medalii, dar va avea de luptat cu ţări puternice ca Statele Unite şi Rusia, care vor participa la JO cu delegaţii numeroase.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici