Chindia Târgovişte - Academica Clinceni. Primul meci al etapei a VI-a din Liga I de fotbal s-a încheiat 2-2

  • Chindia Târgovişte nu a reuşit să învingă Academica Clinceni vineri, în primul meci al etapei a VI-a din Liga I de fotbal.
  • Partida s-a dsputat la Buzău deoarece stadionul din Târgovişte trece printr-o operaţiune de modernizare.
114 afișări
Imaginea articolului Chindia Târgovişte - Academica Clinceni. Primul meci al etapei a VI-a din Liga I de fotbal s-a încheiat 2-2

Jucătorii de la Chindia au fost la un pas să câştige partida. Ei au fost conduşi încă din minutul 9 prin golul lui Juan Bautista Cascini, dar mijlocaşul Doru Popadiuc a restabilit egalitatea în minutul 17, iar atacantul Daniel Popa a înscris pentru Chindia în minutul 58.

La ultima faza a meciului, Juan Bautista Cascini a înscris din nou şi partida s-a încheiat cu un rezultat surpriză, 2-2.

În urma acestui rezultat, Chindia Târgovişte urcă pe locul 10 în clasament având 6 puncte din 6 meciuri. Academica Clinceni obţine primul punct din această ediţie a Ligii I, dar rămâne pe ultimul loc.

Tot vineri, de la ora 21.30 este programată partida Farul Constanţa-Dinamo Bucureşti.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici