Chiricheş: Domnul Piţurcă ne-a spus că nu am făcut un joc rău

Căpitanul echipei naţionale Vlad Chiricheş a declarat, marţi, că selecţionerul Victor Piţurcă a încercat să le ridice moralul tricolorilor după România - Grecia, scor 1-1, spunându-le că nu au făcut un meci rău pe Arena Naţională.

206 afișări
Imaginea articolului Chiricheş: Domnul Piţurcă ne-a spus că nu am făcut un joc rău

Vlad Chiricheş (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Într-un fel, îi înţeleg pe suporteri, pentru că se aşteptau să vadă o calificare aici, poate după minutul 80 le-a fost mai greu să ne susţină. Când am egalat îmi trecea prin gând că am putea să ne calificăm. Eram mai încrezător. Tragerile de timp au fost multe, dar greşeli de arbitraj s-au făcut mai multe în meciul tur decât acum. Sper ca la următoarele campanii să fim mai puternici şi să ne calificăm. Cu siguranţă, vor fi mulţi cei care ne vor critica şi blama pentru că nu am reuşit să ne calificăm, dar trebuie să trecem peste acest eşec. Domnul Piţurcă era foarte trist la final, a încercat să ne ridice moralul, ne-a spus că nu am făcut un joc rău, dar din păcate este tardiv", a declarat Chiricheş.

Fundaşul formaţiei Tottenham, 23 de ani, spune că a ratat o ocazie unică de a participa la un turneu final la "o vârstă atât de fragedă". "Este trist, suntem dezamăgiţi pentru ceea ce s-a întâmplat, dar nu avem ce să facem, grecii, în dubla asta, au fost mai puternici. Nu mai are rost să comentez unde s-a pierdut calificarea. Ideea este că au fost mai puternici decât noi în această dublă. Era o ocazie unică, un moment important pentru noi. Ar fi fost un lucru frumos să ajungem la un campionat mondial la o vârstă atât de fragedă", a precizat el.

Chiricheş a mai spus că se va opera, miercuri, în Anglia, după fractura de piramidă nazală suferită la un meci din Premier League: "Nu e important ce eforturi am făut eu, am vrut să joc, am reuşit să-mi revin. Mâine mă voi opera şi la următorul meci voi fi apt de joc Eu acum sunt ok".

Reprezentativa de fotbal a României a ratat calificarea la Cupa Mondială din Brazilia, după ce a încheiat la egalitate, marţi seară, pe Arena Naţională, scor 1-1, cu selecţionata similară a Greciei, în manşa retur a barajului de accedere la turneul final din 2014. În tur, tricolorii au pierdut, la Pireu, cu scorul de 1-3.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici