Chiricheş: Mi s-a împlinit visul de ajunge la o echipă din Premier League

Fotbalistul Vlad Chiricheş, transferat în această săptămână de Steaua la Tottenham, a declarat pentru Spurs TV că a sperat că va ajunge la o echipă din Premier League şi că visul său s-a împlinit.

1080 afișări
Imaginea articolului Chiricheş: Mi s-a împlinit visul de ajunge la o echipă din Premier League

Chiricheş: Mi s-a împlinit visul de ajunge la o echipă din Premier League

"Sunt foarte bucuros de acest transfer. Sunt mândru că am ajuns la un club cum este Tottenham. Pentru mine este ceva incredibil. Urmăream tot timpul meciurile din Premier League şi speram că într-o bună zi voi juca pentru o echipă din Premier League. Visul meu s-a împlinit. Tottenham joacă un fotbal foarte bun. Am văzut echipa jucând în campionatul Angliei şi în Liga Europa, a avut foarte multe meciuri bune. Am vorbit cu Gica Popescu şi Ilie Dumitrescu înainte de a veni aici şi mi-au spus că este un club foarte mare, cu istorie şi că acest transfer va fi ceva incredibil pentru mine. Sper să am oportunitatea de a juca şi să joc bine în acest sezon", a spus Chiricheş.

Gruparea engleză Tottenham Hotspur a anunţat, vineri, pe site-ul oficial, transferul fundaşului Vlad Chiricheş de la Steaua Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici