Chiricheş, prezentat de directorul tehnic al lui Tottenham drept "Gladiatorul" şi Vlad Ţepeş - FOTO

Directorul tehnic al grupării londoneze Tottenham Hotspur, Franco Baldini, a postat pe contul său de twitter o fotografie retuşată cu afişul filmului "Gladiatorul", în care apare chipul lui Vlad Chiricheş, poza fiind denumită de oficialul italian "The Vladiator".

328 afișări
Imaginea articolului Chiricheş, prezentat de directorul tehnic al lui Tottenham drept "Gladiatorul" şi Vlad Ţepeş - FOTO

Vlad Chiriches (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

"Sunt mândru să vă prezint cea mai recentă achiziţie a noastră, Vlad Chiricheş, adică Vlad Ţepeş, sau mai simplu «The Vladiator»", a scris directorul tehnic al clubului londonez pe contul său de twitter, construind un joc de cuvinte între prenumele lui Chiricheş şi numele filmului "Gladiatorul".

Franco Baldini, cel care l-a dorit pe Chiricheş şi pe vremea când era oficial al clubului AS Roma, obişnuieşte să modifice fotografii cunoscute pe care mai apoi să le posteze pe contul său, chiar el apărând în postura actorului Marlon Brando în rolul din filmul "Naşul".

Gruparea engleză Tottenham Hotspur a anunţat, vineri, pe site-ul oficial, transferul mijlocaşului Vlad Chiricheş de la Steaua Bucureşti.

"Suntem încântaţi să anunţăm că am ajuns la un acord cu FC Steaua Bucureşti pentru transferul lui Vlad Chiricheş", scrie tottenhamhotspur.com.

Clubul englez nu precizează perioada pe care a semnat Chiricheş, dar impresarul Ioan Becali afirmase înaintea plecării la Londra că fotbalistul va avea un contract valabil cinci sezoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici