Chivorchian: Chiacu va semna, mâine, un contract cu FC Timişoara

Directorul executiv al FC Timişoara, Gheorghe Chivorchian, a declarat agenţiei MEDIAFAX că îl aşteaptă, marţi, la Timişoara, pe mijlocaşul Hristu Chiacu, pentru a semna un contract cu gruparea bănăţeană.

18 afișări
Imaginea articolului Chivorchian: Chiacu va semna, mâine, un contract cu FC Timişoara

Chivorchian: Chiacu va semna, mâine, un contract cu FC Timişoara (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

"Mâine, îl aştept pe Chiacu la Timişoara, pentru a semna contractul. Am discutat, în mare, despre detaliile contractului său, însă abia mâine vom finaliza înţelegerea. Cu siguranţă este o soluţie bună pentru lotul echipei, altfel nu l-am fi transferat", a spus Chivorchian.

Preşedintele FC Timişoara, Marian Iancu, a precizat pentru MEDIAFAX că pentru transferul mijlocaşului gruparea bănăţeană va trebui să negocieze cu clubul Dinamo, acesta fiind sub contract cu echipa bucureşteană.

Chiacu, 23 de ani, a fost împrumutat în această vară de Dinamo la formaţia Astra Ploieşti şi, după ce a evoluat în două partide din Liga I, a părăsit gruparea ploieşteană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici